KedvezményKuponok, kedvezményes kuponok, rengeteg kedvezménykupon

Vásároljon mindent

kedvezménnyel!

www.KedvezmenyKuponok.hu

Ha
kedvezménykuponok,
akkor

KedvezmenyKuponok.hu
Magától értetődő!

Főoldal KUPONOK Kiemelt ajánlatok Elérhetőségeink Legyen partnerünk!

 

 

Főmenü

Főoldal

KUPONOK

Kiemelt ajánlatok

Nyereményjáték

Gyakori kérdések

Elérhetőségeink

Legyen partnerünk!

 

Aktuális információk

Következő sorsolásunk
2013. március 18-án lesz
Ajándékok:
2 nyertesünknek egy-egy darab póló a Sorisco Kft. felajánlásából.

 

 

Gyakran ismételt kérdések a Kuponokról és igénybevételükről

A kedvezmények igénybevétele a Kuponok felhasználásával történik.

A kiválasztott termék vagy szolgáltatás Kuponját ki kell nyomtatni. A nyomtatás fekete-fehér nyomtatóval is történhet. A Kuponok fénymásolás útján történő sokszorosítása is megengedett.

A kinyomtatott Kupont vásárláskor át kell adni a pénztárosnak, aki ennek átvétele és kitöltése után a végösszeget csökkenti a Kuponon található mértékben, majd odaadja a vásárlásról szóló bizonylatot (nyugtát vagy számlát) a vásárlónak.

A felhasznált Kuponről leolvasható kuponkódot a vásárló köteles visszaküldeni számunkra, hogy a kedvezményre jogosult legyen. Ezzel automatikusan a nyereményjátékban is részt vesz, ha a Kupont sikeresen felhasználta egy vásárlásra és a szükséges adatokat visszaküldte nekünk.

A kinyomtatott Kupont célszerű már a vásárlás előtt körbevágni, eltávolítva ezzel a kinyomtatott lap felesleges részeit.

A Kuponok semmilyen mértékben vagy módon nem változtathatóak meg! Mindennemű módosítás esetén a Kupon érvényét veszti. Szándékos hamisítás gyanúja esetén megtesszük a megfelelő jogi lépéseket!

Ez a kedvezmény nem vonható össze más kedvezményekkel kivéve, ha az adott üzletben erről másképpen tájékoztatják.

A kapcsolódó Nyereményjátékról a következő részben olvashat.

Gyakran ismételt kérdések a Nyereményjátékról

A vásárlás összegétől függetlenül minden alkalommal részt vesz a nyereményjátékban vásárlásonként egyszer, aki a vásárlásra sikeresen felhasznált Kuponról leolvasható kuponkódot és a kért egyéb adatokat elküldi nekünk. A játékban vásárlásonként kétszer vesz részt, ha az adott hónapban legalább 10.000,- Ft értékben vásárol kuponjainkkal és vissza is küldi számunkra a kért információkon felül a felhasznált kuponnal végrehajtott vásárlás után kapott bizonylat (nyugta vagy számla) beszkennelt képét.

A visszaküldött bizonylatok közül csak azok vesznek részt a nyereményjátékban, amelyek teljesen és olvashatóan ki vannak töltve, jól olvasható minőségben vannak beszkennelve, valamint az egyéb, kért adatokkal együtt lettek visszaküldve számunkra.

A játékban minden hónapban kisebb ajándékokat, évente egyszer fődíjként pedig kétszemélyes utazást (vagy más, hasonlóan nagy értékű nyereményt) nyerhet. Aktuális információkat bal oldalon talál.

Az ajándékok átvétele kizárólag az eredeti bizonylatok (blokk, nyugta vagy számla) bemutatásával lehetséges, így azokat jól őrizze meg!

Csak a valós információkat megadók vehetik át ajándékukat.

A részvételhez szükséges információkat visszaküldheti e-mailben a

nyeremenyjatek (kukac) kedvezmenykuponok.hu címen vagy a Nyereményjáték

menüpontban található űrlapon.

A pénztárostól a vásárlás után visszakapott bizonylatot célszerű fekete-fehérben beszkennelni, hogy minél kisebb méretű fájl keletkezzen, ugyanakkor az olvashatóságára figyelni kell. Javasoljuk, hogy az esetlegesen kézzel kitöltött részek olvashatóságát már a pénztárnál ellenőrizze, ugyanis hibás, rosszul vagy hiányosan kitöltött, ezért érvénytelen bizonylattal nem vehet részt a sorsoláson.

A Kupon visszaküldésekor a vásárlás végösszegénél a ténylegesen kifizetett, kedvezménnyel már csökkentett összeget kell beírni.

 
 

© Copyright 2007-2013 KedvezmenyKuponok.hu. Minden jog fenntartva.

<IMG SRC="kuponok_nonflash.jpg" width=200 height=300 BORDER=0>